Teknisk analys på Dagens Industri

David Myslinski på DI.se skriver att en kännbar rekyl på marknaden väntar och att tisdagens börsnedgång var oväntat våldsam. Det gäller nu att anpassa sig till nya förutsättningar. Stockholmsbörsens fall på drygt 3,6% under tisdagen präglar den senaste veckans utveckling, då den föregicks av en sidledes utveckling.

 Text: Stig Björne

Nedgången skedde under hög omsättning och var den största sedan 1 november i fjol, skriver Myslinski.

Stockholmsbörsen fortsatte i likhet med ledande europeiska handelsplatser uppåt på förhoppningar om att ett högt deltagande kommer att presenteras i det grekiska skuldbytet för den privata sektorn på torsdagskvällen.

 

 

 

 

 

About Stig Björne

Stig Björne bor i Stockholm, men är född och uppvuxen i Umeå där han utbildade mig till ekonom vid Handelshögskolan. Tidigare arbetade Stig Björne som VD och senare seniorkonsult på Sweco Eurofutures AB.

%d bloggare gillar detta: