Arbetsförmedlingen: Arbetsmarknaden försämras – varslen ökar

Arbetsförmedlingen har kommit med sin senaste arbetsmarknadsstatistik och det gäller september månad. Arbetsmarknaden försvagades i september. Det syns en tydlig uppgång av antalet personer som varslats om uppsägning under september månad.

Clas Olsson som är analyschef på Arbetsförmedlingen (AF) berättar att varslen ökat trendmässigt under 2012, och uppgick till drygt 7300. Fortfarande är det många inskrivna som får någon form av arbete. Under september 2012 var det 46000 personer.

Stig Björne 

About Stig Björne

Stig Björne bor i Stockholm, men är född och uppvuxen i Umeå där han utbildade mig till ekonom vid Handelshögskolan. Tidigare arbetade Stig Björne som VD och senare seniorkonsult på Sweco Eurofutures AB.

%d bloggare gillar detta: