Tomas Berdych vann Stockholm Open 2012

Tomas Berdych vann Stockholm Open-finalen mot Jo-Wilfried Tsonga. Berdych förbättrar finalfacit till åtta vinster. Världssexan vann med 4-6, 6-4, 6-4 i finalen. Tsonga vann de långa slagduellerna. I nästan en timme var Berdych nästan uträknad.

Tsonga servade bättre och hade en 4-2-ledning innan världssjuan inledde återtåget och knöt ihop andra set tack vare två sena servegenombrott.”

Jo-Wilfried Tsonga tog ledningen i matchen. Fransmannen servade nästan felfritt och visade större tålamod, men Berdych kom tillbaka mitten av andra set och tvingade fram ett skiljeset.

Stig Björne

About Stig Björne

Stig Björne bor i Stockholm, men är född och uppvuxen i Umeå där han utbildade mig till ekonom vid Handelshögskolan. Tidigare arbetade Stig Björne som VD och senare seniorkonsult på Sweco Eurofutures AB.

%d bloggare gillar detta: