Stig Björne om den ekonomiska utvecklingen – intervju

Det är helt klart att den svenska arbetsmarknaden är på väg på väg mot nya låga värden.

Fram tom 2012 har det funnits optimism kring den ekonomiska utvecklingen i landet och generellt den svenska arbetsmarknaden, men nu ser det inte lika ljust ut. Uppsägningarna på arbetsmarknaden har ökat de senaste månaderna i jämförelse med samma period 2011.

Konjunkturinstitutet menar att än så länge har den svenska ekonomin visat bra motståndskraft när flera EU-länder visar på svag tillväxt var BNP-tillväxten i Sverige hyffsad.

Stig Björne

 

 

About Stig Björne

Stig Björne bor i Stockholm, men är född och uppvuxen i Umeå där han utbildade mig till ekonom vid Handelshögskolan. Tidigare arbetade Stig Björne som VD och senare seniorkonsult på Sweco Eurofutures AB.

%d bloggare gillar detta: