Tillväxtanalys om Nyföretagarcentrum – Hjälper rådgivning?

Tillväxtanalys har gjort en utvärdering av rådgivningsinsatserna från Nyföretagarcentrum och frågan var helt enkelt, hjälper rådgivning?

Slutsatsen blev att Nyföretagarcentrums rådgivning har bidragit till att nya företag startats, överlevt och även gett skapat ett högre förädlingsvärde. Tillväxtanalys ställde även frågan: vad kostar verksamheten i relation till resultaten? Den frågan lämnades obesvarad.

Läs mer: Tillväxtanalys om Nyföretagarcentrum – Hjälper rådgivning?

Stig Björne 

About Stig Björne

Stig Björne bor i Stockholm, men är född och uppvuxen i Umeå där han utbildade mig till ekonom vid Handelshögskolan. Tidigare arbetade Stig Björne som VD och senare seniorkonsult på Sweco Eurofutures AB.

%d bloggare gillar detta: