PSG får superkontrakt för nästan 7 miljarder kr

PSG ska skriva ett superkontrakt med Qatar Tourism Authority (QTA) för att bli ambassadörer för landet. Ersättningen blir  nästan sju miljarder kr.

Qatar Sports Investments äger redan sedan tidigare PSG. Både Qatar Tourism Authority och Qatar Sports Investment är knutna till Qatar. PSG får även en bonus på 1,7 miljarder kr om laget vinner Champions League. Enligt ett rykte finns ett sponsoravtal värt 3,4 miljarder med Qatar National Bank, för att komma undan Uefas nya financial fairplay-regler.

Stig Björne

About Stig Björne

Stig Björne bor i Stockholm, men är född och uppvuxen i Umeå där han utbildade mig till ekonom vid Handelshögskolan. Tidigare arbetade Stig Björne som VD och senare seniorkonsult på Sweco Eurofutures AB.

%d bloggare gillar detta: