Stockholmsbörsen

SvD har studerat Stockholmsbörsens utveckling över ett flera årtionden Stockholmsbörsen närmar sig i början på 2014 ”all-time-high” igen efter föregående topp från i juli 2007.

SvD skriver om de föregående topparna från 1976 och 1979. 1987 kraschade börsen med det tog bara ett år för den att komma ikapp igen. Det har passerat 6,5 år sedan börstoppen 2007 då Stockholmsbörsens stängde på 427.

En långsiktig nedgång började hösten 2007 och efter Lehman Brothers störtdök på börsen senhösten 2008. 

Läs mer på Stig Björne Ekonomi

About Stig Björne

Stig Björne bor i Stockholm, men är född och uppvuxen i Umeå där han utbildade mig till ekonom vid Handelshögskolan. Tidigare arbetade Stig Björne som VD och senare seniorkonsult på Sweco Eurofutures AB.

%d bloggare gillar detta: