Regeringen om ”Vårproppen”

Regeringen la fram vårpropositionen i ett läge när man är pressad av opinionssiffrorna och har ett begränsat utrymme för reformer.

Enligt förslaget ska statens inkomster öka genom att minska avdraget för privat pensionssparande, höjda skattar på bilar, alkohol och tobak samt man vill slopa regeln som avskriver studielånen vid en viss ålder. Det presenterades satsningar på 1,3 miljarder kronor för att öka tillgängligheten och kompetensen i vården samt förbättra företagsklimatet ytterligare.

Läs mer på Stig Björne Tillväxt

About Stig Björne

Stig Björne bor i Stockholm, men är född och uppvuxen i Umeå där han utbildade mig till ekonom vid Handelshögskolan. Tidigare arbetade Stig Björne som VD och senare seniorkonsult på Sweco Eurofutures AB.

%d bloggare gillar detta: